Fii o pildă în curăție!

8 Jul, 2020

Trăim într-o lume ostilă, mizerabilă care promovează păcatul și indecența cu orice ocazie. Totuși, noi trăim în această lume, nu ne putem izola de societate trăind în bula noastră. Dar noi suntem chemați să fim un exemplu în curăție. Noi am fost spălați prin sângele lui Isus Cristos și trebuie să lăsăm ca acest lucru să se vadă! Trăiește fiecare zi onorând acest dar alegând mereu să te păstrezi curat/ă.

Trebuie să fim atenți la orice lucru ce ar putea să murdărească mintea și conștiința. Ai mare grijă la ce te expui!!! Fugi de poftele firii, trăiește înțelept și stai mereu în poziție de luptă. Nu lăsa ca cineva să te descurajeze pentru că principiile și valorile tale sunt altele, fii diferit/ă. Ești copil de Dumnezeu, iar asta este o ONOARE! Chiar dacă toți ar sta împotriva ta, nu uita că Tatăl tău rămâne mereu lângă tine.

În tot ce faci, lasă să se vadă ca ești curat! Lasă să se vadă statutul tău de copil al lui Dumnezeu și poartă-l cu onoare în orice circumstanță. Fii sfânt căci El este sfânt.

Fii o pildă și glorifică-L pe Dumnezeu prin curăția ta!

Alte articole:

Domn peste toate

Domn peste toate

...mai presus de orice domnie, de orice stăpânire, de orice putere, de orice dregătorie şi de orice nume care se poate...

Dragostea Tatălui

Dragostea Tatălui

(Isus) S-a dat pe Sine pentru păcatele noastre, ca să ne scape din acest veac rău, potrivit cu voia lui Dumnezeu,...

Speranța

Speranța

În lumea aceasta, când oamenii vorbesc tot mai des despre crize, despre un viitor sumbru și fără speranță, vine...