Domn peste toate

27 Aug, 2020

…mai presus de orice domnie, de orice stăpânire, de orice putere, de orice dregătorie şi de orice nume care se poate numi nu numai în veacul acesta, ci şi în cel viitor.
El I-a pus totul sub picioare şi L-a dat căpetenie peste toate lucrurile Bisericii,

Efeseni 1:21-23

Gândește-te la un om foarte puternic, cineva cu influență mare… hai sa zicem președintele Statelor Unite, sau poate cel mai bogat om de pe planetă care are o avere de ~196 de miliarde de dolari (196000000000$ – cam atatea zero-uri are). Acum că avem în minte această persoană, aș vrea să ne imaginăm că această persoana mare îngenunchează și spune cu glas tare „Isus Cristos este Domn!”.

Ei bine, va veni o zi în care exact așa se va întâmpla. Tu, eu, președinții, regii și toți oamenii se vor pleca înaintea unui singur Nume și vor mărturisi un singur lucru, că El este Domn, El este stăpân!
Domniile pământești sunt limitate. Poate de un număr de ani, de un teritoriu, dar domnia lui Cristos este mai presus de toate. El este deasupra oricărei autoritate, oricărui conducător, deasupra oricărui nume este Numele lui Isus Cristos. Spunea cineva „Isus este stăpân peste fiecare cm² din univers”

Lucrul care este și mai copleșitor este că Isus ne-a promis că noi suntem moștenitori împreună cu El. Moștenitori ai acestei mărețe Împărății. Tot ce suntem, suntem doar prin El, doar prin puterea Lui și prin harul Lui. Iar totul este din El și pentru El!
Isus Cristos este Domnul!

Alte articole:

Dragostea Tatălui

Dragostea Tatălui

(Isus) S-a dat pe Sine pentru păcatele noastre, ca să ne scape din acest veac rău, potrivit cu voia lui Dumnezeu,...

Speranța

Speranța

În lumea aceasta, când oamenii vorbesc tot mai des despre crize, despre un viitor sumbru și fără speranță, vine...

Refugiul

Refugiul

Mai bine să te adăposteşti în Domnul,decât să te încrezi în om.Mai bine să te adăposteşti în Domnul,decât să te...