Fii o pildă în credință!

2 Jul, 2020

pilda in credinta

Credința este unul dintre factorii mântuirii omului. Credința este darul lui Dumnezeu pentru tine, iar fără credință, este cu neputință să fim plăcuți lui Dumnezeu!

Mergi pe calea aceasta plin de credință, și nu te uita doar la lucrurile care se văd ci ai încredere în planul lui Dumnezeu pentru tine. Lucrează pentru Dumnezeu plin de credință, privește la slăbiciunile tale, iar mai apoi, privește la puterea lui Dumnezeu făcându-se desăvârșită (2 Corinteni 12:9).

Spunea cineva:

Inceteaza sa traiesti ca si cum scopul vietii ar fi sa ajungi in siguranta la moarte. Fugi inspre racnetul leului. Seteaza teluri dumnezeiesti Stabileste planuri care sunt destinate esecului fara o interventie divina.”

Încredințează-ți soarta, viața, slujirea, în mâna Lui! Și fi plin de încredere în Domnul!

Arată oamenilor pe Dumnezeul tău prin credința pe care o ai. Lasă să se vadă puterea lui Dumnezeu manifestată prin tine. Vor exista momente de dezamăgire în care poate nu vei înțelege de ce se întâmplă unele lucruri. Nu lăsa ca dezamăgirea și neîncrederea să te doboare, ci încrede-te tare în Domnul! Echipează-te cu scutul credinței luptând ăentru ceea ce ai fost chemat să lupți!

Rugăciune

Ai unele momente în care ți se pare că Dumnezeu tace? Credința ta se clatină și pierzi gradual încrederea? Nu știu când Dumnezeu va răspunde rugăciunii tale. Nu știu când va intervenii. Însă știu că El este un Dumnezeu credincios și mai știu că diavolul ne atacă pentru a ne descuraja și pentru a ne pierde credința. De aceea roagă-te chiar acum!!!
Vino și spune-I lui Dumnezeu că ai nevoie să te întărească în credință, spune-i să îți protejeze mintea și inima de atacurile celui rău. Spune-I specific ce te apasă și cere-I prin credință, în Numele lui Isus să intervină iar EL o va face!

Alte articole:

Domn peste toate

Domn peste toate

...mai presus de orice domnie, de orice stăpânire, de orice putere, de orice dregătorie şi de orice nume care se poate...

Dragostea Tatălui

Dragostea Tatălui

(Isus) S-a dat pe Sine pentru păcatele noastre, ca să ne scape din acest veac rău, potrivit cu voia lui Dumnezeu,...

Speranța

Speranța

În lumea aceasta, când oamenii vorbesc tot mai des despre crize, despre un viitor sumbru și fără speranță, vine...